• Leuke reizen
    in binnen- en buitenland
  • Voor zowel beginnende
    als ervaren motorrijders

Debby & Anne over de motorreis Dolomieten 2018

  • home  /
  • Debby & Anne over de motorreis Dolomieten 2018
Debby & Anne over de motorreis Dolomieten 2018
10 december 2018

Recensie motorreis Dolomieten 2018

Kobutex bus-/motorreis Dolomieten juli 2018

Herken je dat? Je ziet of hoort iets en je weet dan dat dat een kans is die je niet moet laten lopen? Afgelopen voorjaar had ik dat toen op Facebook Kobutex Motorreizen met de bus-/motorreis naar de Dolomieten voorbij kwam. Zomaar, uit het niets; ik kende Kobutex niet eens. ’s Morgens gelezen, ’s middag Derk-Jan gebeld om meer informatie, nog heel eventjes nagedacht (groepsreis… wij?) en dezelfde middag nog de reis geboekt. ’s Avonds husbie geïnformeerd met ‘verrassing!’.  Echt dames, dat is de juiste volgorde 😀

De kennismakingsbijeenkomst met de andere reizigers was al gezellig en goed verzorgd net als de busreis. ’s Morgen een vriendelijk ontvangst -met ontbijt!- in een gezellig, mooi en schoon hotel met een goed team in de keuken. En je motor staat al op je te wachten!

De middag op de aankomstdag eigenlijk te duf om een urenlange rit te rijden, te fit en zeker te nieuwsgierig om níet te rijden. Met 3 personen een korte rit gedaan -‘linksaf bij het hotel’- en de toon was gezet! Ik ben niet de dapperste rijder (heropstapper; had voor de zekerheid toch ook maar mijn wandelschoenen meegenomen…) en de kennismaking met de Dolomieten vond ik best pittig maar ook kicken! Oké, na het eerste uurtje dan; ik moest even wennen en was blij met die koffietent na een half uur hard werken.

Gaandeweg leer je je medereizigers beter kennen en ik kan niet anders zeggen dan dat zij gezelligheid hebben toegevoegd aan onze allereerste groepsreis. Sommige zie je ook nog na de vakantie. Je bent elkaar helemaal niets verplicht en toch zie je dat de gelijkgestemden elkaar heel snel weten te vinden. Erg leuk om te zien en te ervaren!

Dus:

* Kobutex Motorreizen: ik had het zelf niet beter kunnen organiseren

* Busreis: je kan je ogen sluiten. Niet te vroeg want dan mis je DerkJan met zijn lekkere hapjes en drankjes!

* Dolomieten: móet je ervaren, ook als je een minder-ervaren rijder bent; ik heb er echt heel veel geleerd

* Zou ik het nog een keer doen? Zonder twijfel maar Europa is heel groot dus volgende keer een ander gebied.

Oh, mijn wandelschoenen heb ik geen tijd voor gehad!

Debby, samen met Anne, Scharmer